Tossen

Zomer
In de zomer is er elke maandagavond vanaf 20:00 uur de gelegenheid om te tennissen. Iedereen kan individueel naar het park komen en door middel van “de toss” wordt bepaald met wie en tegen wie je gaat spelen. Centraal staat het spel en de gezelligheid die daarbij hoort, het competitieve gedeelte is van ondergeschikt belang, alhoewel natuurlijk wel voor ieder punt moet worden gestreden.

De toss-avond is voor elke tennisser van ieder niveau, maar ook bij uitstek de gelegenheid voor beginners en nieuwe leden om kennis te maken met het spel, de club en natuurlijk vooral de leden. Bij voorkeur wordt er gespeeld in dubbels en iedere ronde duurt ongeveer een half uur.

Als er meer deelnemers zijn dat in één ronde deel kunnen nemen moet er soms een half uurtje gepauzeerd worden, een uitgelezen moment voor een kopje koffie.

Er wordt getennist zolang er deelnemers zijn die nog mee willen doen. Daarna is er voor degenen die dat wensen uiteraard de mogelijkheid om aan de bar nog van een drankje te genieten.

Dus schroom niet, kom eens langs. Hoe meer mensen mee doen, hoe leuker het voor iedereen wordt!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 599 584 394

Adres

Havenstraat 2
9561 EC Ter Apel

KVK-nummer

40037544