Informatie lidmaatschap

Informatie lidmaatschap

Wil je graag lid worden van TATC?
Aanmelden kan via de ledenadministratie. De ledenadministratie zorgt er voor dat je bij onze club en de KNLTB wordt ingeschreven. Na de aanmelding bij de KNLTB wordt een ledenpas verstrekt. Deze pas is nodig om te kunnen deelnemen aan een de KNLTB-competitie en/of officiële toernooien.

Je kunt je nu ook online aanmelden als lid van de club.

Vrijwilligerswerk
TATC is gericht op actieve en betrokken leden. De binding en betrokkenheid van leden bij de club is zeer belangrijk. De vereniging bouwt gezamenlijk met haar leden aan een mooie vereniging en doet dit door leden in te zetten als vrijwilligers. Ieder senior lid is verplicht zijn/haar steentje bij te dragen in de vorm van bardienst, in het groenonderhoud of als lid van het bestuur of een commissie. Nieuwe leden zijn het eerste jaar vrijgesteld van vrijwilligerswerk.

Procedure
Meldt je je na 1 april van het lopende verenigingsjaar aan dan kunt je het snelst een ingevuld aanmeldingsformulier met een pasfoto bij de ledenadministratie inleveren of aanmelden via ledenadministratie. Je ontvangt dan een (nood)ledenpasje en bent direct speelgerechtigd. Meldt je je na 1 oktober aan dan krijg je voor het nieuwe speelseizoen bericht van betaling en afhalen ledenpas. Meldt je je halverwege het seizoen (vanaf juli) dan is een reductie van de contributie naar rato mogelijk.

De ledenpas
Na aanmelding van het lid als bondslid (werk van de ledenadministrateur) wordt door de KNLTB een ledenpas verstrekt. Deze pas (creditcard formaat) dient voorzien te zijn van een pasfoto. Met de ledenpas kan bij aanwezigheid op de baan een baan worden gereserveerd. Tevens is de pas verplicht als men zich inschrijft voor een officieel KNLTB toernooi van welke vereniging dan ook.

De ledenpas is voor competities en toernooien alleen geldig als deze voorzien is van een pasfoto. Je kunt een pasfoto inleveren bij de ledenadministratie of zelf uploaden via de clubapp. Het is ook mogelijk de foto digitaal aan te leveren. Hiervoor gelden de volgende eigenschappen:
– bestandstype JPG
– de verhouding breedte/hoogte circa 3:4
– het formaat tenminste 300 bij 400 pixels (dit kun je controleren via ‘eigenschappen’ van het bestand)
– scannen bij 300 dpi levert meestal goede resultaten op

Als de foto digitaal gemaakt wordt met behulp van een scanner, eerst een pre-scan maken en eventueel het te scannen gebied tot de foto beperken. Het bestand dient puur de foto te bevatten, dus zonder witte randen eromheen van het scangebied. Je kunt de afbeelding hiervoor eventueel bijsnijden. Indien je geen digitale foto heeft, dan kun je jouw pasfoto met vermelding van naam en KNLTB nummer in de groene brievenbus in de kantine deponeren.

TIP: Mocht je geen digitale pasfoto hebben en niet over een scanner beschikken, dan kunt je ook een zelfgemaakte portretfoto (selfie met lichte effen achtergrond) uploaden die u met jouw digitale fotocamera of mobieltje hebt gemaakt.

Afmelden
Wil je je lidmaatschap bij de club weer opzeggen. Doe dit dan uiterlijk voor 1 januari van het volgende kalenderjaar. Dan ben je vanaf het volgende kalenderjaar geen lid meer. We hanteren deze datum vanwege de bondscontributie bij de KNLTB. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 599 584 394

Address

Havenstraat 2
9561 EC Ter Apel

KVK-nummer

40037544