Prijzen en contributies

Contributies en prijzen (prijspeil 2024)

Seniorlid (vanaf 17 jaar) € 115,00
Juniorlid (t/m 16 jaar) €   57,50
Miniorlid (t/m 10 jaar) €   27,50
Uitwonend studentlid €   57,50
(Tijdelijk) niet spelend €   32,50
Familieabonnement € 247,50
Introducee €     5,00
Baanhuur (buiten) €   10,00
Baanhuur Monnikenhal (binnen) Tarieven Monnikenhal
   
   
 

De contributie dient vóór 01 april van het betreffende verenigingsjaar te zijn voldaan. Hiertoe ontvangt u via Clubcollect een mail met een nota. Ook bestaat de mogelijkheid van het afgeven van een machtiging voor automatische afschrijving van bedragen betreffende contributie en/of lessen.

 

Betaalmogelijkheden
De contributie dient voor 1 april van het betreffende verenigingsjaar te worden voldaan. Hiervoor ontvangt u via Clubcollect een nota. Makkelijker voor ons en voor u is het afgeven van een machtiging tot incasso voor de contributies en eventueel lesgelden. U kunt alle nota’s ook gespreid betalen. Dit kan alleen als u machtiging tot automatische incasso afgeeft.

Jeugdsportfonds
Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan er hulp gevraagd worden via het Jeugdsportfonds. Op de website van deze organisatie www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

De gemeente Westerwolde subsidieert al enkele jaren de stichting Jeugdsportfonds, omdat zij het belangrijk vindt dat kinderen actief kunnen deelnemen aan de samenleving. Sporten is een manier om dat te doen die tegelijkertijd de gezondheid bevordert. Helaas is het niet voor iedereen financieel mogelijk om lid te zijn van een sportvereniging.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 599 584 394

Adres

Havenstraat 2
9561 EC Ter Apel

KVK-nummer

40037544