Pasbrunch 24 maart (Opening buitenseizoen)

01 maart 2024


Beste TATC'ers,   

Op zondag 24 maart is het weer zover, het buitenseizoen wordt geopend!

Na een daverend succes van de Pasbrunch vorig jaar, organiseren we natuurlijk ook dit jaar weer de Pasbrunch! Hét moment om elkaar onder het genot van een lekkere brunch weer te ontmoeten! Tevens zullen ook alle benodigdheden voor de voorjaarscompetitie uitgereikt worden en zal de jeugd de competitiekleding uitgereikt krijgen.

Ben jij nog in vorm? Indien de banen speelklaar zijn is er na afloop de mogelijkheid om samen te tossen en kunnen we dus voor de eerste keer van het seizoen weer buiten tennissen!  

Aanvang is 12:00 uur in het clubhuis, de brunch begint om 12:30 uur en we vinden het fijn als je ons even laat weten als je komt.

Aanmelden kan via [email protected] of op de opgavelijst in het clubhuis.

In verband met de inkoop graag aanmelden vóór 23 maart.

NB: Vorig jaar hebben veel mensen wat voor ons kunnen betekenen en ook dit jaar is extra hulp hiervoor erg welkom en zijn wij op zoek naar mensen die iets willen bijdragen. Te denken valt aan iets lekkers voor bij de brunch, zoals gevulde eieren/hartige taart/soep/salade/wraps/focaccia’s/... en noem maar op!  

Kan je hierin wat voor ons betekenen, laat het dan even aan ons weten! Dit kan door een berichtje te sturen aan Jenna: 0634438469 of te mailen naar [email protected]. Het zal wederom zeer gewaardeerd worden!

Graag zien we jullie op zondag 24 maart!   

Hartelijke groet,   

De Kantinecommissie, TATC  

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 599 584 394

Adres

Havenstraat 2
9561 EC Ter Apel

KVK-nummer

40037544