Zomer
In de zomermaandag is er elke maandagavond vanaf 20:00 uur de gelegenheid om te tennissen. Iedereen kan individueel naar het park komen en door middel van “de toss” wordt bepaald wie met en tegen wie je gaat spelen. Centaal staat het spel en de gezelligheid die daarbij hoort, het competitieve gedeelte is van ondergeschikt belang, alhoewel natuurlijk wel voor ieder punt moet worden gestreden.

De toss-avond is voor elke tennisser van ieder niveau, maar ook bij uitstek de gelegenheid voor beginners en nieuwe leden om kennis te maken met het spel, de club en natuurlijk vooral de leden. Bij voorkeur wordt er gespeeld in dubbels en iedere ronde duurt ongeveer een half uur.

Als er meer deelnemers zijn dat in één ronde deel kunnen nemen moet er soms een half uurtje gepauzeerd worden, een uitgelezen moment voor een kopje koffie.

Er wordt getennist zolang er deelnemers zijn die nog mee willen doen. Daarna is er voor degenen die dat wensen uiteraard de mogelijkheid om aan de bar nog van een drankje te genieten.

Dus schroom niet, kom eens langs. Hoe meer mensen mee doen, hoe leuker het voor iedereen wordt!

 

Winter
Deze winter is er voor het eerst een Wintertoss. Op een aantal vrijdagavonden in de periode van oktober 2017 t/m maart 2018 kan ieder lid van TATC vanaf 20.00 komen om gezellig een avond tegen elkaar te tennissen. De kosten voor de halhuur worden dan gedeeld door het aantal aanwezige spelers.